Tuinen zijn 'in'. Mensen zien de tuin steeds meer als een verlengde van hun huis, en nemen de inrichting ervan steeds serieuzer. Vaak wordt echter bij die inrichting geredeneerd alsof de tuin ook echt een 'verlengde woonkamer' is: er komt een kamerbreed stenen tapijt in met hier en daar een plantvakje of plant in pot. De binnenwereld wordt als het ware naar buiten gehaald. Tuinbeheer Cambier werkt met u samen om uw droomtuin vorm te geven, daardoor ontstaat een tuin met een meer natuurlijk evenwicht, die er niet alleen mooi uitziet, maar waarin ook nog van alles en nog wat te zien en te beleven valt.

Particuliere tuinen

Tuinbeheer Cambier biedt een volledig pakket van diensten aan, dat u zo uitgebreid kunt maken als u zelf wilt!

Alle werkzaamheden worden naar behoren uitgevoerd en voor de tuinaanleg worden de eerste kwaliteit planten en materialen gebruikt. Tuinbeheer Cambier geeft zelfs garantie op het aanslaan van de geleverde vaste planten, heesters en bomen.

Tuinbeheer Cambier is vriendelijk, beleefd en voert de tuinwerkzaamheden uit met de minste belasting voor u en uw omgeving. Dat is prettig en geeft zekerheid voor u!

Aan de basis van uw nieuwe, sfeervolle tuin ligt het ontwerp. Bij onze kennismaking maakt u uw wensen kenbaar en doen wij een inventarisatie van de tuin. Daarna brengen wij alle ideeŽn samen in een ontwerp. U ontvangt een uitgebreide offerte, waarbij het ontwerp schetsmatig aangeleverd wordt als ondersteuning van de offerte.

Gaat u hiermee akkoord dan bespreken wij met u het ontwerp en beplantingsplan.

Wij (h)erkennen dat wensen en eisen van tuinbezitters telkens anders kunnen zijn en maken gezamenlijk van uw tuin een prachtig geheel!

Wat verzorgen wij nog meer:

- bomen kunnen soms voor overlast zorgen, wat vaak door het snoeien kan worden verminderd. Tijdens de groei hebben ze "begeleidingssnoei" nodig.
- plaatsen van schuttingen en vlonders.
- installeren van water- en/of irrigatiewerken.
- installeren van tuinverlichting.
- aanleg en onderhoud van uw gazon.


Zakelijke tuinen

Tuinbeheer Cambier biedt een uitgebreid beheerspakket voor uw groene ruimte passend bij uw Vereniging van Eigenaren, Hotel, Verzorgingstehuis, Begraafplaats, Kantoorpand, Bedrijfshal, School, Boerderij of Industrieel Erfgoed.

Deze dienst is speciaal bedoeld voor bedrijven en individuen, opdat het groen rondom de gebouwen het gehele jaar er perfect uit ziet. Wij zorgen ervoor dat het gras regelmatig gemaaid wordt, de borders en groenstroken onkruidvrij blijven, zwerfvuil wordt verwijderd en bomen en struiken er prachtig bij staan.

Ongeacht de grootte van uw bedrijf kan Tuinbeheer Cambier uw groen onderhouden geheel volgens uw wensen en tegen redelijke prijzen, die binnen uw budget vallen. U kunt zonder meer gedurende alle vier de seizoenen op ons rekenen!

Wanneer uw bedrijfsgroen een grondige opknapbeurt nodig heeft, of u bent niet tevreden over uw huidige groenbeheer situatie, neem dan vrijblijvend contact met ons. Kijk welk verschil Tuinbeheer Cambier voor uw bedrijf kan betekenen in de presentatie van uw bedrijfsgroen, alsmede voor het kostenplaatje.

Tuinbeheer Cambier kan ook het groen eenmalig opschonen voor een speciale gebeurtenis, zoals bijvoorbeeld een open dag.

Op deze basis organiseren wij voor makelaars eenmalige schoonmaakbeurten en/of opknapbeurten. Hierdoor krijgen de in verkoop staande panden een perfecte eerste indruk, dankzij de fleurige en opgeruimde tuinen!

De werkzaamheden kunnen omvatten:

- onkruidbeheersing
- grasmaaien
- snoeien van hagen, struiken en bomen
- planten van hagen, struiken en bomen
- beheer van verharding (zwerfvuil, onkruid, etc.)